Rabu, Disember 09, 2009

wahhhhhh!!!!!!!!!!!!! Nk jumpa CT!!!!!!!!!!!!!!!!

jom la beramai-ramai g tgk Hotfm Nite Jam 2009...ade CT...he3
ruginye lau x g...hu3

~my potret~

cantik x....he3
time kaseh.....

Jumaat, Disember 04, 2009

~cinta..cinta...cinta...hu3~


Cinta itu seperti sinar matahari, memberi tanpa mengharap kembali,
Cinta itu seperti sinar matahari, tidak memilih siapa yang ia sinari
Cinta itu seperti sinar matahari, yang memberi kehangatan di hati.
cinta tak terucap dengan kata
Cinta tak terungkap dengan perbuatan
cinta tak dapat di definisikan
cinta tak pasti kehadiran
cinta tak akan datang andainya tiada kasih dan sayang.

~Happy friday~


hmmmm...xde bnde yg nk dibuat arini...just msak..nk bsuh bju xde air lak td..
nseb baek mak x membebel..he3
lau x..abez r kne membebel ngn mak sbb xbsuh bju...adeh...
farmville kt fb xley nk bukak lg..asal ntah...membe2 smue ley je bukak..
dengki tol..xpela...saba...saba...saba..

Khamis, Disember 03, 2009

...::::Tanjung Piai, pontian JOHOR::::..

21-23 November 2009

hmmmm...3 ari 2 mlm g pontian...bkn sesaje...tp g Program Leadership Asesment anjuran BSRK..ala...Biro Sukan, Rekeasi n Kebudayaan....
kiteowg dok resort atas laut..he3
seronok r gak..layan jek...walaupon letih...
kiteowg wt taqwim tok sem dpn...aktiviti2 yg perlu dijlnkan tok sem dpn dlm setiap Biro2...hmmmm...
pastu, kiteowg jejln kt tmn negara Tnjung piai...Best2!!!!
seronok sgt dpt jmp Monyet..he3

mkn byk2...rugi xmkn...he3

Khamis, November 26, 2009

10 Jenis Lelaki Berbahaya

Ini tips untuk wanita. Anda kena berhati-hati dengan 10 jenis lelaki yang tertera di bawah. Lelaki-lelaki tersebut boleh membuatkan hidup anda bermasalah macam mereka juga.

1. Lelaki yang sering berkata: “Abang memang sayang kat ayang, tapi abang belum bersedia untuk hubungan yang serius”. Amboi dah 3 tahun berkepit sana sini, masih belum bersedia ker? ha..ini lelaki tarak betoi punya. Diorang nak flirt jer, walhal anda belum ada dalam kamus hidup mereka.

2. Lelaki yang call/sms ikut suka ati diorang jer. Eh ikut suka ati diorang ja nak jumpa kita, nak call kita, bila kita perlu kan dia, bayang pun tak nampak.

3. Lelaki yang suka ajak dating, tapi bukan dating pon. Paham tak ayat tu? ala, korang tak pernah ker pergi dinner berdua?, jejalan berdua, tengok sunset berdua? Kalau orang lain tengok sure ingat korang couple & tengah bercengkerama. Padahal si lelaki tak pikir pun tu dating. Kepada wanita, jangan asyik keluar kehulur kehilir dgn lelaki sangat. Jatuh saham nanti babe.

4. Lelaki yang dah ada awek, tapi selalu sms/call n jumpa anda. Ooo ini lelaki paling bahaya, tapi malangnya paling banyak di Malaya. Lelaki jenis ni dah ada awek, tapi wanita lain juga dia nak bermesra. Bila kantoi dengan awek, diorang akan cakap korang kawan jer, takkan nak berkawan tak boleh? Amboi. Kalau setiap malam call, bila awek not around, mula naik tocang. Lelaki jenis ni ternyata buaya tembaga tak laku.

5. Lelaki yang pikir apa diorang buat semua betoi. Aduhai, pandangan kita semua salah, dia jer yang betol, Diorang ni jenis penting diri sendiri dan tak kan pikir perasaan orang sekeliling termasukla korang.

6. Lelaki yang blurrrr sentiasa. Contoh nya, lelaki yang tak paham kehendak wanita, even korang cakap terus terang pun dia ingat itu benda remeh ja. Ambil ringan perasaan kita.

7. Lelaki yang tak tahu kehendak sendiri.
Kalau la diorang tak reti nak paham kehendak sendiri, korang ingat diorang boleh paham korang?

8. Lelaki yang selalu kacau korang, walaupun korang tu tengah busy menyelamatkan dunia. Lelaki suka sangat nak berkepit dengan korang, tak kira la korang keja ke apa ker. Sikit2 call, sms, nak jumpa. Mula-mula korang rasa ok. Tak lama kemudian korang sure tak tahan. Rimas dan lemas.

9. Lelaki yang suka kutuk lelaki lain, dengan harapan korang tak dekati lelaki yg dikutuk. Sah-sah lelaki ni kuat jeles, dan jangan terkejut diorang ni jenis ngada-ngada.

10. Lelaki yang tak dapat memberi layanan yang betul untuk seorang wanita. Apa lagi korang harap? buat siksa jiwa jer. nampak sangat lelaki jenis ni sukar nak bahagiakan korang

Selasa, November 10, 2009

aaarghh....tinggal 1 papaer lg..
tension2...hu3
tinggal paper statistik jek...

Ahad, Oktober 18, 2009

So boring....mmmmmmmmm

hmmmmmmmmmm...bosanyer...
xley nk tdo lak..
da r asgmnt melambak-lambak....
hu3
tension2...

hahahaha....kne kalungkan plak kn...hu3
-BallBuster Lwn Soccer-

Jumaat, Oktober 16, 2009

14/10/09
- malang tol....hp rosak lak..tetibe air kt dlm beg tumpah..
abez hp ku..adeh..
terpakse pnjam hp romate tok 1 ari..
ciannye kt ak kn..
hmmmm nk wt cmne kn..dugaan... =(
-tp ptg 2 de ... fuTsAL toUrnAMeNT .,kt UTHM..he3
seb baek menang..lau x..sedih gak r kn...naib johan jek..
padahal..maen saje2 je..
... fuTsAL toUrnAMeNT ... PKSK 14 10 09 ... UTHM ...

dpt NAIB JOHAN...hahaha

Rabu, Oktober 14, 2009

Sabtu, Oktober 10, 2009




kt UNIVERSITI TUN HUSSEIN ONN MALAYSIA........




time dlm klas statistik....7/10/09 (xde keje...dok bergambr....he3)

Marrybrown with miera n nad.....

8/10/09- g stesen teman membe n mkn kt Marrybrown...he3

Khamis, September 24, 2009

~Raye kt umh K.long ana~



rye ngn sepupu2....yg comey 2 aniesa farhana....

~raye~


nie second rye...kt air hitam...umh pakcik sedara sblah mak....hmmmmm
dgn sepupu2 ku...
Sedap...sedap...sedap...he3 mkn kuih rye....
cian irfan..mengantok...letih beraye....

Jumaat, September 18, 2009

~renungan~


"Kenangan itu kadangkala teramat pahit untuk diredah, tetapi ia terlalu manis untuk dikenang. Hidup tak selalunya indah tapi yang indah itu tetap hidup dalam kenangan.
Andainya hadirnya cinta sekadar untuk mengecewakan, lebih baik cinta itu tak pernah hadir. Kecewa bercinta bukan bermakna dunia sudah berakhir.
Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan.

Hidup ini indah jika kita tahu menghargainya. .. Tapi ia amat menyakitkan andai kita melaluinya sambil lewa..."



"MARAH adalah kunci segala keburukan

MARAH menjadi keburukan yang sangat parah, apabila dilepaskan kepada orang lain

Meski pun MARAH jangan berbuat dosa

Orang yang MARAH membuka mulutnya tetapi menutup matanya

Orang yang MARAH selalu menyimpan racun dalam hatinya

KEMARAHAN itu bagai api yang meniup pada lampu dalam fikiran

KEMARAHAN yang tidak dikekang, sering lebih menyakitkan bagi kita daripada perbuatan yang menimbulkan kemarahan itu"

Khamis, September 17, 2009

~Salam Lebaran.....~


Wt membe2...."Selamat Hari Raya Aidilfitri"....Mintak maaf zahir&batin ye...
Smoga korang selamat smpai ke kampung tercinta k...
hope korang enjoy raye nie...

Sape nie ek?????????????????



OOOOooooppppsss!!!!!!!!!!!!!!!
cm knal jek.....

Siti Ngn Dr.M?????

Siti ngn Tun Dr. Mahathir dan isteri....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~AidilFitri 2010~

Terdapat ralat dalam alat ini